جعبه گشایی (آنباکسینگ) گوشی پوکو X3 شیائومی - POCO X3
آنباکسینگ گوشی شیائومی پوکو X3 به همراه بررسی اولیه و کار با گوشی | مجله اینترنتی پوبل | pobel.ir
سری پوکو از گوشیهای شیائومی از همان ابتدای معرفی مورد استقبال کاربران قرار گرفت، چرا که امکاناتی بسیار خوب را با قیمتی رقابتی و پایین عرضه میکرد. در این مطلب نیز قرار است به جعبه گشایی از پوکو X3 دارای nfc بپردازیم و نگاهی مختصر به ویژگیهای آن داشته باشیم.
از نظر ابعاد با گوشی کوچکی روبرو نیستیم و پوکو X3 دارای ۲۱۵ گرم وزن و ۹.۴ میلی متر ضخامت است. شیائومی برای این محصول از ترکیب فریم آلومینیومی و بدنهی پلاستیکی بهره برده و از طرفی برای محافظت از شیشهی جلویی از گوریلاگلس نسخه ۵ استفاده کرده است که مقاومت زیادی در برابر ضربه و خط و خش از خود نشان میدهد.
به بخش جذاب این گوشی میرسیم، جایی که این میانرده پا در قلمرو پرچمداران گران قیمت گذاشته و از نمایشگر با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی بهرهمند است. این نمایشگر ۶.۶۷ اینچی از نوع IPS بوده و با داشتن رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰، تراکم ۳۹۵ پیکسل بر هر اینچ را ارائه میکند. به نوعی به نظر میرسد شیائومی استفاده از پنل امولد را قربانی حضور نرخ نوسازی بالاتر کرده که تا حد زیادی منطقی بهنظر میآید.
در پوکو X3 از آخرین نسخه رابط کاربری شیائومی یعنی miui 12 بر پایهی اندروید ۱۰ استفاده شده و از نظر سختافزاری هم شاهد حضور تراشه میانرده و در عین حال قدرتمند اسنپدراگون 732G هستیم. شما میتوانید این محصول را در دو نسخه ۶۴ رم ۶ و یا ۱۲۸ رم ۶ تهیه کنید و خوشبختانه امکان اضافه کردن کارت حافظه جانبی هم برای آن در نظر گرفته شده است. در این جعبهگشایی شاهد نسخهی ۱۲۸ گیگابایتی با رم ۶ هستید.
در بخش دوربین هم شیائومی کم کاری نکرده و از چهار دوربین عریض، فوق عریض، ماکرو و عمق میدان با سنسورهای ۶۴، ۱۳، ۲ و ۲ استفاده کرده و برای دوربین سلفی نیز سنسور ۲۰ مگاپیکسلی در نظر گرفته و آن را درون حفره کوچک بالای نمایشگر قرار داده است.
این محصول از باتری با ظرفیت بالای ۵۱۶۰ میلی آمپر ساعتی بهره برده و شارژ سریع ۳۳ واتی هم برای آن در نظر گرفته شده است. از ویژگیهای کلیدی دیگر پوکو X3 میتوان به حسگر اثرانگشت یکپارچه با دکمه پاور و اسپیکر استریو اشاره کرد.
واکنش شما نسبت به این مطلب چیست؟