آموزش نصب ویندوز 11
در این مطلب مراحل نصب ویندوز 11 روی کامپیوتر و لپتاپ را به صورت کامل و به زبان ساده آموزش میدهیم.
آخرین نسخه سیستمعامل ویندوز که در اختیار کاربران مایکروسافت قرار دارد، ویندوز 11 است. این ویندوز قابلیتهایی فراتر از نسخههای قبلی دارد. به همین دلیل بسیاری به استفاده از آن گرایش دارند. در این مطلب آموزش نصب ویندوز 11 به شما ارائه خواهد شد.
ملزومات نصب ویندوز 11
قبل از اینکه ویندوز 11 را روی سیستم خود نصب کنید، توجه داشته باشید که مشخصات نرمافزاری و سختافزاری سیستم شما سازگاری لازم را با ویندوز 11 دارند. برای مثال از نظر سختافزاری، حداقل ملزومات عبارتند از:
- پردازنده حداقل 1 گیگاهرتز و سازگار با پردازنده 64 بیتی
- رم 4 گیگابایتی
- فضای ذخیرهسازی حداقل 64 گیگابایت
- سیستم امنیتی UEFI
- TPM یا Trusted Platform Modul نسخه دوم
- کارت گرافیک DirectX 12 به بالا
- نمایشگر حداقل 9 اینچ و HD
برای اینکه سازگاری نرمافزارهای خود را با ویندوز 11 بررسی کنید، استفاده از PC Health Check و همچنین دانلود Windows 11 ISO، به شما در این زمینه کمک خواهند کرد. برای اینکه سازگاری میان اجزای سیستم و ویندوز 11 شکل گیرد، فعالسازی ویندوز پس از نصب آن بسیار اهمیت دارد. اگر سیستمعامل دستگاه شما ویندوز 10 بوده، نیازی به کد فعالسازی نیست و نصب ویندوز 11 به صورت رایگان انجام خواهد شد.
مراحل نصب کردن ویندوز 11
برای اینکه نصب ویندوز 11 را انجام دهید، باید مراحل زیر را دنبال کنید.
بوت کردن کامپیوتر
برای اینکه ویندوز 11 را نصب کنید، باید مرحله بوت کردن Boot کامپیوتر را پشت سر بگذارید. این نیاز به کمی صبر دارد. هنگامی که فلش، DVD یا فایل ایزو را نصب یا اجرا کردید، کمی صبر نمایید. پس از تکمیل بوت شدن کامپیوتر، پیامی برای شما ظاهر میشود. هر دکمه ای را بزنید، فرآیند ادامه خواهد یافت.
تغییر تنظیمات Windows Settup
پس از آن نوبت به تعیین زبان، تاریخ و ساعت تنظیمات دستگاه شما میرسد. بعد از تعیین این موارد، باید Next را انتخاب کنید تا فرآیند ادامه یابد. در ادامه نیز با کلیک کردن روی Install Now، نصب برنامه انجام خواهد شد و نیازمند صبر کردن شماست. اگرچه در همان ابتدا از شما Activation Code خواسته میشود. شما اگر این کد را نداشته باشید باید گزینه I don’t have activation Cade را برگزینید تا وارد مرحله بعدی شوید.
در ادامه با انتخاب نسخه Home یا Pro از ویندوز 11 و نوع سازمانی یا دانشجویی این سیستمعامل، دکمه Next را انتخاب کنید. در این بخش از Windows Setup، با پذیرفتن قوانین موجود، امکان ادامه دادن نصب ویندوز مورد نظر را دارید.
مرحله نصب اولیه ویندوز
در نهایت با انتخاب Install، نصب انجام میشود. البته گزینه دیگر مربوط به شرایطی است که ویندوز 10 روی سیستم شما نصب بوده و با ارتقای ویندوز، تمام مشخصات و تنظیمات باقی میمانند. تنها ویندوز 10 به 11 تبدیل میشود.
شخصی سازی ویندوز 11
پس از اینکه ویندوز نصب شد، سیستم را باید ریاستارت کنید. هنگامی که سیستم بالا آمد، نوبت به اعمال تغییراتی میرسد که شما با کمک آنها میتوانید سیستم را شخصیسازی کنید. برای مثال منطقه زندگی، نام دستگاه و لی اوت کیبورد خود را تغییر دهید یا تعداد زبان کامپیوتر را افزایش دهید. پس از اعمال هر تغییر، کامپیوتر همانگونه میشود که انتظار داشتید.
نحوه پیکربندی ویندوز 11 با یک اکانت
اکنون که ویندوز نصب و شخصیسازی شد، باید برای آن یک حساب کاربری تعریف کنیم. در حقیقت شما هر نسخه از ویندوز 11 را نصب کرده باشید، در بدو ورود به سیستم، از شما یوزرنیم و پسور مایکروسافت خواسته میشود. پس در جایگاه معین، آدرس ایمیل خود را ثبت کرده و با انتخاب روش ورود به حساب کاربری مایکروسافت، روی دکمه Next کلیک کنید.
بازیابی اطلاعات ویندوز قبلی
برای اینکه در گام بعدی، اطلاعات و تنظیمات موجود روی ویندوز قبلی را بازیابی کنید، دکمه Restore from PC را انتخاب نمایید. اگرچه با انتخاب sMore Option میتوانید گزینه Windows Backup to restore را برگزینید. پس از آن مرحله بازیابی از کامپیوتر را انجام دهید. البته این امکان برای شما وجود دارد که با انتخاب Set up a new PC، بدون بازیابی اطلاعات قدیمی، کامپیوتر جدید را ایجاد کنید.
پس از اینکه رمز PIN را تعیین و تنظیمات حریم خصوصی را مشخص کردید، پیکربندی سیستم را کامل انجام دهید. به این ترتیب برنامههای دیگری مانند مایکروسافت آفیس و فضای ابری OneDrive نیز نصب خواهند شد و شرایطی سازگار با کامپیوتر شما خواهند داشت.
کلام آخر
در این مطلب مراحلی را توضیح دادیم که شما با دنبال کردن آنها میتوانید کار نصب ویندوز 11 را به سهولت انجام دهید. در نهایت امکان شخصی سازی سیستم جدید برای شما وجود دارد. شما میتوانید سؤالات خود را درباره نصب ویندوز 11 با ما و مخاطبان پوبل به اشتراک بگذارید.
واکنش شما نسبت به این مطلب چیست؟