بررسی هدفون شیائومی ردمی Airdots 2
هدفون شیائومی Airdots 2 یک هدست بیسیم اقتصادی است که در مقایسه با نسل قبلی خود پیشرفتهتر است. در ادامه به بررسی، مشخصات و قیمت این هدفون در بازار خواهیم پرداخت.
هدفون شیائومی Airdots 2 که نسخه پیشرفتهتر نسل قبلی خود یعنی شیائومی Airdots است بهتازگی در چین منتشر و عرضه شده است. همچنین پیشنهاد میکنم حتما مقاله «چطور هدفون ها یا ایربادهای اصلی شیائومی را از نوع تقلبی آن تشخیص دهیم؟» را هم مطالعه کنید.
نسل جدید هندزفری شیائومی Airdots 2 با قیمت مناسبی که دارد میتواند گزینه مناسبی برای آندسته از افرادی باشد که ترجیح میدهند از هدفونهای بیسیم استفاده کنند. البته به خاطر داشته باشید از آنجا که با یک هدفون اقتصادی روبهرو هستیم نباید انتظار کیفیت صدای فوقالعادهای از شیائومی ایرداتز 2 داشته باشید؛ به بیان دیگر میتوان گفت که کیفیت صدای این هدفون کمی کمتر از شیائومی Mi Air 2 SE است. اما با این حال به سختی میتوان یک هدفون بیسیم با چنین مشخصات و قیمتی را در بازار یافت که بتواند نیازهای کاربر را به خوبی پوشش دهد. با این حال ایرفون بی سیم شیائومی AirDots 2 در کنار ویژگیهای مثبت و منحصربفردی که دارد از یکسری کم و کاستیهایی نیز رنج میبرد که دانستن آنها خالی از لطف نیست. چنانچه تمایل دارید درباره این ایرفون جدید شیائومی بیشتر بدانید، در ادامه این مقاله با پوبل همراه باشید.
بررسی هدفون شیائومی Airdots 2
هدفون شیائومی Airdots 2 نسل دوم سری ایرداتزهای شیائومی است که در مقایسه با نسخه قبلی، بهبود یافته است. در ادامه به بررسی هدفون Xiaomi Airdots 2 میپردازیم.
مشخصات فنی
ویژگیها | مشخصات هدفون شیائومی Airdots 2 |
---|---|
مناسب برای | مکالمه، گیمینگ، ورزش، کاربری عمومی |
نوع اتصال | بلوتوث 5.0 |
قطر درایور | 7.2 میلیمتر |
وزن هر ایرفون | حدود 4.1 گرم |
وزن کلی به همراه کیس شارژر | 35.4 گرم |
مدت زمان مکالمه | حدود 4 ساعت |
طول عمر باتری با کیس شارژر | 12 ساعت |
ظرفیت باتری هر هدست | 43 میلیآمپر ساعت |
ظرفیت باتری کیس | 300 میلیآمپر ساعت |
مدت زمان موردنیاز برای شارژ هدفون | 1.5 ساعت |
مدت زمان موردنیاز برای شارژ کیس | 2 ساعت |
محدوده پشتیبانی از بلوتوث | 10 متر |
جعبه گشایی هدفون شیائومی Airdots 2
پس از باز کردن جعبه هدفون شیائومی Airdots 2 یا به اصلاح آنباکسینگ آن، یک دفترچه راهنمای کوچک، دو جفت سری گوشی اضافی در دو سایز مختلف و خود هدفونها درون کیس شارژر دیده میشوند. همانطور که مشاهده میکنید کمپانی شیائومی بار دیگر هدفونهای بیسیم خود را بدون کابل شارژر عرضه کرده است.
دقیقا همانند نسل قبلی، کیس هدفون Xiaomi Airdots 2 نیز با یک طراحی مینیمالیستی کاملا سیاه رنگ عرضه شده است. این در حالی است که در بالای آن لوگوی شیائومی و در پشت آن یک پورت microUSB برای شارژ در نظر گرفته شده است. در داخل محفظه شارژ دو هدفون بیسیم شیائومی Airdots 2 دیده میشود. طراحی این هدفونها دقیقا مشابه ایرفونهای قبلی این کمپانی است. این در حالی است که شیائومی هندزفری بلوتوثی Airdots 2 خود را با وزن اندک 4.2 گرم به اندازهای سبک ساخته است که کاربر در استفاده طولانی مدت از آنها اصلا احساس خستگی و یا اذیت نخواهد کرد.
روی سطح خارجی هر هدست یک دکمه فیزیکی تعبیه شده که به کاربر برای متوقف کردن صدای موسیقی و همچنین فعالسازی دستیار هوشمند صدا کمک میکند. علاوه براین دو ترمینال کوچک به هر کدام از ایرفونها برای شارژ و میکروفون نیز اضافه شده است. شیائومی برای نمایش وضعیت شارژ این هدفونها یک چراغ کوچک LED روی هر گوشی تعبیه کرده است که در حالت اتصال به گوشی به رنگ سفید و در حالت شارژ قرمز رنگ میشوند. این در حالی است که برخلاف نسل قبلی، اتصال هدفون شیائومی Airdots 2 به گوشی بسیار آسانتر شده و دردسر قبلی را ندارد.
خاطر نشان میشود که هدفون شیائومی Airdots 2 دقیقا مشابه نسل قبلی خود مزین به استاندارد IP4X بوده و در برابر تعریق و قطرات ریز آب مقاوم است. اگرچه به گفته این کمپانی میتوان در هنگام ورزش بدون توجه به میزان تعریق و نگرانی از بابت خراب شدن هدفون از شیائومی ایرداتز 2 استفاده کرد، اما بهتر است در زیر باران آن را از گوش خود درآورید.
کیفیت صدا
هدفون شیائومی Airdots 2 مجهز به درایورهای داینامیک 7.2 میلیمتری و همچنین سیستم کاهش نویز صدای محیط اطراف است که موجب میشود مکالمه در محیطهای نسبتا شلوغ با کیفیت قابل قبولی انجام شود. هدفون Airdots 2 شیائومی برای اتصال از فناوری بلوتوث نسخه 5.0 استفاده میکند، این در حالی است که در نسخه قبلی این هدفون شاهد اتصال با بلوتوث 4.2 بودیم که این خود یکی از اصلیترین تفاوتهای بین این دو نسل به شمار میرود. خاطر نشان میشود که شیائومی به خوبی توانسته مشکل تاخیر صدا را در این هدفونها مدیریت کند و این موجب میشود که کاربر در هنگام بازی با گوشی دیگر از تاخیر صدا شکایتی نداشته باشد.
کیفیت صدای هدفون شیائومی Airdots 2 در مقایسه با هدفونهای بیسیم دیگر در این محدوده قیمت، بسیار بهتر است و بیس قابل قبولی دارد. این محصول برای اجرای بازی، تماشای فیلم و سریال و یا گوش دادن به موسیقی و پادکست طراحی شده و با قیمت پایینی که دارد، عملکرد و کیفیت صدای آن قابل قبول است.
اتصال هدفون شیائومی Airdots 2 به گوشی
برخلاف نسل قبلی شیائومی ردمی ایرداتز، در نسخه جدید هدفون شیائومی Airdots 2 مشکلی برای اتصال به گوشی پیش نمیآید. شیائومی به خوبی روی این بخش کار کرده و یک اتصال بلوتوثی بیدردسر را برای کاربران فراهم کرده است.
در واقع پس از آنکه برای اولین بار هدفونها را به صورت دستی با گوشی خود جفت کردید، در بارهای بعدی کافی است تنها هدفونها را از کیس خود درآورید تا به صورت خودکار و تنها در عرض 2 تا 3 ثانیه به گوشی همراهتان متصل شوند. گفتنی است در نسخه قبلی هندزفریهای چپ و راست میبایست به صورت مجزا به گوشی جفت شوند که کمی زمانبر و آزاردهنده است.
البته برخلاف هدفونهای شیائومی Mi Air 2 SE یا شیائومی Mi Air 2 TWS، هندزفری شیائومی Airdots 2 قادر به شناسایی زمانیکه از گوش کاربر خارج میشوند، نیست. در نتیجه برای آنکه موزیک به صورت خودکار قطع شود تنها میتوان هدفونها را از گوش خارج کرده و درون کیس بگذارید تا شارژ شوند.
یکی از نقاط قوت این محصول در مقایسه با دیگر هدفونهای بیسیم کمپانی شیائومی، عملکرد کنترلها و دکمه فیزیکی تعبیه شده روی ایربادز است. در واقع کاربر میتواند در هنگام استفاده از هدفون شیائومی Airdots 2 با یک بار فشردن دکمه به تماسهای دریافتی پاسخ دهد و با دوبار فشردن دکمه موردنظر، دستیار صوتی گوشی را فعال کند. این در حالی است که برای پخش و توقف موسیقی در حال پخش کافی است روی هدفون ضربه بزنید.
عمر باتری
با هدفون شیائومی Airdots 2 میتوان برای 4 ساعت به موسیقی با صدای متوسط گوش داد و در صورتیکه صدای پخش را تا آخرین حد زیاد کنید، قادر خواهید بود حدود 3 ساعت متوالی بدون نیاز به شارژ از این ایرفون بیسیم بهره جویید.
همچنین به لطف بهرهمندی از کیس شارژر با ظرفیت 300 میلیآمپر ساعت و از آنجا که تقریبا هر هدفون حدود 43 میلیآمپر ساعت ظرفیت دارد، شیائومی ایرداتز 2 در مجموع حدود 12 ساعت شارژ خواهد داشت. نکته منفی که دوباره در نسل جدید هندزفریهای بیسیم شیائومی شاهد هستیم وجود درگاه میکرو USB به جای USB-C است که نشان میدهد این مورد همچنان دستخوش سیاست پایین نگه داشتن قیمت قرار دارد.
مزایا و معایب
ممکن است این سوال برایتان پیش آمده باشد که آیا هدفون شیائومی Airdots 2 واقعا نسبت به نسخه قبلی پیشرفتهتر است؟ در جواب باید گفت که اگرچه کیفیت صدا در هر دو نسخه تقریبا مشابه هم است، اما به لطف حضور فناوری بلوتوث 5.0 در شیائومی ایرداتز 2، سرعت اتصال حدود 2 برابر بیشتر از نسل قبلی این هدفون شده و مشکل تاخیر صدا به حداقل رسیده است.
درواقع باید گفت علاوه برآنکه هدفون Xiaomi Airdots 2 طراحی و عملکردی مشابه نسخه قبلی خود دارد، کیفیت صدا نیز در شیائومی ایرداتز 2 دقیقا مشابه نسل قبلی بوده و همچنان در باس کمی ضعیف عمل میکند. به طور کل باید گفت هدفون شیائومی Airdots 2 برای شنیدن موسیقی خیلی ایدهآل نیست، اما برای تماشای فیلم و یا گیم مناسب است.
در ادامه نقاط قوت هدفون شیائومی Airdots 2 را با هم مرور میکنیم:
- استفاده از فناوری بلوتوث 5.0 که موجب میشود اتصال بسیار سریعتر انجام شده و تاخیری در صدا اتفاق نیفتد.
- قیمت پایین و مقرون به صرفه که میتوان شیائومی ایرداتز 2 را بهترین هدفون بیسیم اقتصادی نامید.
- مجهز به دکمههای کنترل فیزیکی به جای نوع لمسی.
- عدم تاخیر صدا و بهبود عملکرد در بازیهای شوتر.
البته قبل از آنکه قصد خرید این هدفون را داشته باشید، بهتر است با نقاط ضعف آن نیز آشنا شوید:
- عدم وجود کابل شارژر در جعبه هدفون
- استفاده از پورت میکرو USB به جای USB-C
- لولای کیس شارژر کمی شکننده بهنظر میرسد، هرچند که با مراقبت صحیح میتوان سالها از آن استفاده کرد.
- کیفیت بیس پایین
- استفاده از مواد اولیه از جنس پلاستیک
در آخر میتوان گفت چنانچه قصد خرید یک هدفون بیسیم اقتصادی را دارید، شیائومی ایرداتز 2 میتواند بهترین گزینه برای انتخاب باشد. این هدفون تنها 30 دلار قیمت داشته و به خوبی میتواند نیاز کاربر را در هنگام تماشای فیلم و گیم برطرف سازد. اما اگر قصد خرید یک هدفون صرفا با هدف گوش دادن به موسیقی را دارید پیشنهاد میشود که حداقل از هدفون بیسیم شیائومی Mi Air 2 SE و یا از انواع هدفونهای سیمی دیگر استفاده کنید.
نظر شما درباره این هدفون چیست؟ آیا شیائومی توانسته تغییرات قابل ملاحظهای را در مقایسه با نسل قبلی شیائومی ایرداتز، در این هدفون بهوجود آورد؟ اگر از کاربران هدستهای بیسیم شیائومی هستید، نظر خود را درباره کیفیت صدای این هدفونها با ما در میان بگذارید. همچنین مقاله «بررسی هدفون گلکسی بادز پلاس + مشخصات، قیمت و مقایسه با رقبا» را هم از دست ندهید.
واکنش شما نسبت به این مطلب چیست؟