دارک وب چیست؟ نحوه ورود ناشناس و حقایق Dark Web

مفهوم دارک وب برای بسیاری از افراد ناشناخته و کمی ترسناک است. اگر می‌خواهید با مرورگر Tor بدون نگرانی و به صورت ناشناس و ایمن به دارک وب یا وب تاریک (Dark Web) دسترسی یابید، این مطلب را مطالعه کنید.

اکتبر 14, 2020 - 07:18
 0  2080
دارک وب چیست؟ نحوه ورود ناشناس و حقایق Dark Web
دارک وب چیست؟ روش ورود به Dark Web

توجه، این مطلب به هیچ عنوان کاربران را نسبت به ورود به دارک وب تشویق نکرده و تنها با هدف افزایش آگاهی در مورد این بخش از شبکه جهانی وب نگارش و منتشر گردیده است.

دارک وب در ایران چگونه وارد سایت دارک وب شویم

خواه یا ناخواه، با شنیدن اسم دارک وب، ذهن ما به سمت یک اتفاق مجرمانه و حتی ترسناک می‌رود، اما چرا باید شخصی بخواهد به دارک وب (Dark Web) دسترسی داشته باشد؟ ورود به وب تاریک که در این مطلب آن را دارک‌ وب خواهیم خواند، با چه هدفی صورت می‌گیرد و می‌تواند چه آسیب‌هایی را برای ما در پی داشته باشد؟. در این مطلب از پوبل قصد داریم تا علاوه بر این سوالات، به سوالاتی مثل «چطور وارد دارک وب شویم » و « Dark Web چیست » پاسخ داده، به نکاتی که رعایت آن‌ها به ما کمک می‌کند تا به صورت ناشناس و ایمن وارد دارک‌ وب شویم اشاره می‌کنیم، و  در نهایت نیز به شماری از فیلم‌ها با محوریت وب تاریک خواهیم پرداخت.

دارک وب چیست و چه فرقی با دیپ وب دارد؟

what-is-the-dark-web / فیلم ورود به دارک وب

در ادامه به سوال « چگونه وارد دارک وب شویم » پاسخ خواهيم داد. دارک وب در ایران و بیشتر نقاط جهان معمولا با دیپ وب اشتباه گرفته می‌شود. بنابراین اولین نکته‌ای که باید به آن اشاره شود این است که دارک‌ وب و دیپ‌ وب تفاوت دارند و در واقع دارک‌ وب بخشی کوچکی از دیپ‌ وب است. برای شناخت بهتر نحوه ورود به دارک‌ وب بهتر است که ابتدا با دیپ‌ وب (Deep Web) آشنا شویم. دیپ‌ وب یا وب پنهان که وب عمیق نیز خوانده می‌شود، بخش‌هایی از شبکه جهانی وب است که محتویاتش به دلایل مختلفی توسط موتورهای جستجوی استاندارد که ما با آنها آشنا هستیم نشان داده نمی‌شوند و کسی نمی‌تواند آنها را پیدا کند. تمام اطلاعات غیرقابل رهگیری وب سایت‌های ایمیل و دیتابیس‌ها قسمتی از دیپ وب هستند. اصطلاح دیپ‌ وب در سال 1994 به‌کار برده شد و به وب‌سایت‌هایی که توسط هیچ موتور جستجویی ثبت نشده بودند اشاره می‌کرد. نقطه مقابل دیپ‌ وب، سرفیس‌وب (Surface Web) است و محتویات آن توسط کاربران عادی و از طریق موتورهای جستجوی استاندارد مانند گوگل قابل دسترسی است. در سال‌های گذشته شاهد توسعه دارک وب ایرانی نیز در دیپ وب بوده‌ایم.

dark web / خرید از دارک وب

از جمله کاربردهای رایج دیپ‌ وب می‌توان به بانکداری الکترونیک و ایمیل اشاره کرد. شبکه‌‌های داخلی سازمان‌ها، اداره‌ها، دانشگاه‌‌ها و دولت‌ها و بعضی پایگاه‌ داده‌های تجاری بخشی از دیپ وب هستند. از روش‌های مختلفی برای جلوگیری از لیست شدن صفحات وب توسط موتورهای جستجو استفاده می‌شود، که به طور کلی و خلاصه می‌توان به محدود کردن دسترسی با روش‌های تکنیکی، کدگذاری محتوای غیرمتنی، وب‌های خصوصی که نیاز به ثبت‌نام دارند، محتوای اسکریپت شده، استفاده از آدرس سرور آنیون (Onion) که در لغت به معنی پیاز است (اشاره به لایه لایه بودن و استفاده از چندین لایه و واسطه برای ناشناس ماندن در راه دسترسی به وب مقصد)، محتوای لینک نشده و چند روش دیگر اشاره کرد. محتوای آرشیوهای بسیاری از وب‌ها نیز بخشی از دیپ وب هستند.

دارک وب / Dark Web

دیپ وب را به کوه یخ شناور تشبیه می‌کنند که بیشتر حجم آن زیر آب است و قابل مشاهده نیست. در تخمین‌های اولیه، کارشناسان اعلام کردند که اندازه دیپ‌ وب 400 تا 550 برابر بزرگتر از سرفیس‌وب است و هر روز بزرگتر می‌شود؛ به گفته آنها در واقع اندازه دیپ وب را نمی‌توان تعیین کرد. بر اساس مطالعه‌ای که در دانشگاه کالیفرنیا و سال 2001 انجام شد، مقدار دیپ وب حدودا 7/5 پتابایت (Petabyte برابر یک کادریلیون بایت، یا ۱۰۱۵ بایت است) تخمین زده شد.

دارک‌ وب بخشی از دیپ وب است که بیشتر برای مقاصد مجرمانه از آن استفاده می‌شود. این فضا توسط آی‌پی‌های (IP) مخفی سرور اجرا شده و به ‌همین خاطر در دسترس عموم قرار ندارد. با این حال، ورود به وب تاریک با استفاده از روش‌‌هایی خاص میسر است اما این بدان معنا نیست که لزوما همه افرادی که به دارک وب می‌روند مجرم هستند.  تمامی اطلاعات این وبسایت‌ها بوسیله‌ پسوردهایی محافظت می‌شوند و برای دسترسی به آنها باید از نرم‌افزارهای ویژه‌ای استفاده کرد. ردیابی و شناسایی افراد پشت دارک وب دشوار و تقریبا غیرممکن است. بخش عمده محیط دارک وب توسط افراد ناشناسی همچون فروشندگان مواد مخدر، هکرها، تروریست‌ها و سایر افراد سودجو مدیریت می‌شود و به همین دلیل است که ورود به آن حتی از روی کنجاوی نیز اصلا ایده خوبی نخواهد بود. بیشتر وبسایت‌های دارک وب برای مخفی‌ کردن هویتشان از ابزار رمزگذاری تور (Tor) استفاده می‌کنند و پسوند «onion.» دارند.

دارک وب در ایران / Tor

اگر قصد دارید با دیپ وب و دارک وب بیشتر آشنا شوید و بدانید که چگونه کار می‌کنند، می‌توانید از مطالبی زیادی که به زبان فارسی و انگلیسی منتشر شده است استفاده کنید. این مطلب به هیچ وجه شما را برای ورود به وب تاریک تشویق نمی‌کند و تنها قصد دارد شما را با ورود ایمن و ناشناس به این فضا آشنا کند. لازم به ذکر است که ورود به وب تاریک در ایران هم ممکن است. در این قسمت تلاش کردیم تا جای ممکن به سوال پرتکرار « چگونه به دارک وب برویم » پاسخ دهیم.

آموزش ورود به دارک وب با استفاده از مرورگر تور به صورت ایمن

حال که به صورت خلاصه با مفهوم وب تاریک آشنا شدید، به سراغ نکات مهمی می‌رویم که رعایت آنها برای ورود به دارک وب در ایران و هر جای دیگری که هستید، لازم و ضروریست.

dark web / آموزش ورود به دارک وب

 

1. همیشه برای اتصال به وب تاریک از یک VPN‌ استفاده کنید

بیشتر کاربران اینترنت به اشتباه فکر می‌کنند که برای مخفی ماندن از چشم ISP (شرکت‌های خدمات دهنده اینترنت) و دولت‌ها و عدم ردیابی فعالیت آنها در زمان اتصال به دارک وب کافیست که از تکنولوژی مسیریابی پیازی استفاده کنند. این موضوع کاملا اشتباه است، چرا که حتی اگر شما از مرورگر Tor برای این کار استفاده کنید، ردیابی شما برای کسی که دانش و زمان کافی داشته باشد امکان‌پذیر است (به طور مثال FBI). اگر به‌یاد داشته باشید در آوریل 2018‌ آسیب‌پذیری حیاتی توسط یک محقق امنیتی ایتالیایی به نام فلیپو کاوالارین (Filippo Cavallarin) در مرورگر Tor پیدا شد که باعث فاش شدن IP‌ کاربران می‌شد. این آسیب‌پذیری که توسط این محقق TorMoil نام‌گذاری شد، بر روی مرورگر Tor که تحت سیستم‌عامل‌های مک و لینوکس کار می‌کند، تاثیرگذار است و در نسخه‌ای که بر روی ویندوز کار می‌کند، اثر ندارد. هنگامی‌ که کاربر آلوده دارای سیستم‌عامل مک یا لینوکس است به یک صفحه وب تاریک هدایت می‌شود، سیستم‌عامل به‌طور مستقیم می‌تواند به میزبان از راه دور متصل شود و مرورگر Tor را دور بزند و در نتیجه باعث افشای IP‌ کاربر می‌شود.

dark web / معرفی چند سایت دارک وب

هر چند که این آسیب‌پذیری در سیستم‌عامل ویندوز دیده نشده است، اما تضمینی برای اطمینان از اینکه این اتفاق دوباره نیفتد، وجود ندارد. با توجه به این موضوع شما برای اتصال به وب تاریک بایستی از VPN استفاده کنید. VPN‌ ترافیک شما را کدگذاری می‌کند و حتی اگر مشکلی مشابه که سال گذشته برای مرورگر Tor‌ بوجود آمد دوباره تکرار شود، شما از ردیابی در امان خواهید بود.

 

2. مرورگر Tor‌ را از وب‌سایت رسمی آن دانلود کنید

درست است که مرورگر Tor‌ در گذشته مشکلات امنیتی داشته است، اما استفاده از آن هنوز هم بهترین و محبوب‌ترین روش برای ورود به دارک وب است. با توجه به رقابت در بازار و ماهیت محتوا‌یی که از طریق Tor‌ قابل دستیابی است، زیاد عجیب نیست که فعالان زیادی در زمینه انتشار نسخه‌های جعلی آن فعال باشند و شما آنها را به ‌جای نسخه اصلی دانلود کنید. بنابراین مرورگر Tor را بجز وب‌سایت رسمی torproject.org از هیچ جای دیگری دانلود نکنید. این مرورگر برای دانلود و استفاده کاملا رایگان است.

dark-web-and-its-impact-in-online-anonymity-and-privacy-a-critical-analysis-and-review / چگونه وارد دارک وب شویم

شما بایستی همیشه مرورگری که با آن به وب تاریک می‌روید را آپدیت نگهدارید و از آخرین نسخه آن استفاده کنید. بروز نبودن مرورگرتان آنرا از نظر امنیتی آسیب‌پذیر می‌کند.

  1. از اطلاعات فردی و شخصی خود استفاده نکنید.
  2. سیستم خود را همیشه بروز نگهدارید.
  3. از Tor‌برای جستجو در گوگل استفاده نکنید.
  4. جاوا، جاوا اسکریپت و فلش را غیرفعال کنید.
  5. از شبکه‌هایی با پروتکل torrent که بر مبنای فناوری نقطه به نقطه (P2P) کار می‌کند، استفاده نکنید.
  6. کوکی‌ها و سایر اطلاعات را به طور مرتب پاکسازی و حذف کنید.
  7. از وب‌سایت‌های که با پروتکل HTTP کار می‌کنند، استفاده نکنید.

 

3. اقدامات احتیاطی امنیتی زیر را انجام دهید

دارک وب، پاتوق اصلی و محبوب هکرها، مجرمان سایبری، سازندگان بدافزار و … است و هیچکس دوست ندارد که آنها به دستگاهش نزدیک شوند. متاسفانه ماهیت وب تاریک طوری است که خواسته یا ناخواسته، با آنها مواجه خواهید شد. در بهترین حالت شما می‌توانید یک سری اقدامات احتیاطی امنیتی انجام دهید که شما را برای آنها به هدف کوچک‌تری تبدیل کند. قبل از اجرای مرورگر Tor بهتر است که همه برنامه‌های غیرضروری که از آنها استفاده نمی‌کنید را ببندید. سرویس‌های غیرضروری در حال اجرا را متوقف کنید و وب‌کم (WebCam) خود را با استفاده از یک تکه کاغذ بپوشانید.

چطور وارد دارک وب شویم

 

4. نصب TAILS

TAILS (تیلز) یک سیستم عامل متن‌باز و یکی از توزیع‌های لینوکس بر مبنای دبین (Debian) است. هدف از طراحی آن حفظ حریم شخصی و ناشناس بودن است. تمام اتصالات در این سیستم‌عامل به اجبار از طریق شبکه Tor‌ انجام می‌شود. TAILS دستگاه شما را از طریق یک لوح فشرده و یا USB‌ بوت می‌کند و هیچ ردپای دیجیتالی بر روی سیستم شما به جا نمی‌گذارد. TAILS همه چیز را فراموش می‌کند، همه چیز را؛ بدین معنی که هر بار سیستم شما بوت شود با یک سیستم عامل شبیه روز اول روبرو خواهید شد. پس از بوت سیستم، هیچ فایل ذخیره شده‌ای بر روی آن وجود ندارد، هیچ برنامه جدیدی نصب نشده است و اطلاعات و اقداماتی که قبل از بوت انجام شده است دیگر وجود نخواهند داشت. البته TAILS بر روی همه سیستم عامل‌ها نصب نمی‌شود؛ به طور مثال TAILS بر روی کامپیوتر مک (Mac) نصب نمی‌شود. دانلود و استفاده از TAILS کاملا رایگان است. TAILS کوکی‌ها و فایل‌ها را بر روی هارد شما ذخیره نمی‌کند، مگر اینکه شما تنظیمات اولیه آنرا تغییر دهید. همچنین به مرورگرها اجازه ذخیره کوکی‌ها و سوابق جستجو بر روی هارد شما را نمی‌دهد (بیشتر مرورگرها این ذخیره را برای سرعت بیشتر و کارایی بهتر انجام می‌دهند).

علاوه بر مزیت‌هایی که در بالا به آنها اشاره شد، مرورگر Tor‌ به طور پیش‌فرض بر روی این سیستم‌عامل نصب است و نیازی به دانلود و نصب آن و انجام مراحل اضافی برای راه‌اندازی اولیه آن نیست. همانطور که گفته شد، تمام ترافیک وب به‌طور اتوماتیک و به اجبار از طریق مرورگر Tor هدایت می‌شود و هر گونه اتصال غیرناشناس توسط سیستم‌عامل مسدود می‌شود.

دارك وب چيست

از دیگر ویژگی‌های TAILS دارا بودن پردازشگر کلمه یا واژه‌پرداز و سرویس دریافت ایمیل است و شما می‌توانید علاوه بر جستجوی امن و ناشناس در وب، از امکانات دیگر آن نیز استفاده کنید.

شما می‌توانید TAILS را از tails.boum.org دانلود کنید.

 

5. بدانید که کجا می‌روید (معرفی چند سایت دارک وب)

هنگامی که شما به وب تاریک دسترسی پیدا می‌کنید، نتایج جستجو مانند گوگل فهرست نمی‌شود تا شما از بین آنها مقصد خود را انتخاب کنید. در واقع در دارک وب شما از امکانات لوکس موتورهای جستجو بی‌بهره‌اید و پیدا کردن آنچه دنبالش هستید بسیار سخت است و امکان دارد به سادگی از جایی که هیچ‌گاه نمی‌خواسته‌اید آنجا باشید، سر درآورید. به همین دلیل بهتر است که قبل از باز کردن مرورگر Tor بدانید که دنبال چه می‌گردید و از وب‌سایت‌های مرجع و راهنما قبل از اینکه اشتباها وارد جایی دیگر شوید استفاده کنید و اطلاعات کلی از محتویات هر کدام بدست آورید.

dark web / آموزش ورود به دارک وب

وب‌سایت‌های زیادی برای کمک به شما وجود دارند و لیستی از مهم‌ترین سایتهای وب تاریک را به شما معرفی می‌کنند که هیچ‌گاه در گوگل آنها را نخواهید یافت. در خود دارک وب هم وب‌سایت‌های زیادی برای پیدا کردن لیست سایتهای وب تاریک وجود دارد. یکی از بهترین وب‌سایت‌ها که هم برای کاربران تازه‌کار و هم باتجربه منبع خوبی است، Wiki Hidden است. شما می‌توانید با کپی کردن لینک زیر در مرورگر Tor وارد این وب‌سایت شوید.

http://zqktlwi4fecvo6ri.onion/wiki/index.php/Main_Page

برخی از وب‌سایت‌هایی که منبع مناسبی از لیست وب‌های دارک وب هستند در اینجا آمده است.

 

6. استفاده از پول رمزگذاری شده برای خرید از دارک وب

در خرید از وب تاریک بایستی فقط از پول رمزنگاری شده (ارز دیجیتال) استفاده کرد. بیشتر فروشندگان در دارک وب پرداخت از طریق کارت‌های اعتباری را می‌پذیرند، اما هیچگاه خریدار اجناس نباید از کارت اعتباری یا هر روشی دیگر استفاده کند. امن‌ترین روش پرداخت، ارز دیجیتال است.

با این تفاسیر به نظر می‌رسد که استفاده از بیت‌کوین (Bitcoin) که رایج‌ترین و ارزشمندترین ارز دیجیتال است، برای خرید از دارک وب مناسب باشد و بیشتر مردم فکر می‌کنند که استفاده از آن برای ناشناس ماندن مناسب است. در عمل این موضوع درست نیست. استفاده از آدرس تکراری، گره‌های متصل‌شده، کوکی‌های قابل ردیابی و تجزیه و تحلیل‌های بلاک‌چین (Blockchain) می‌توانند باعث شوند که اطلاعات شخصی شما در زمان معامله با بیت‌کوین قابل ردیابی باشد. برای برطرف کردن این مشکلات می‌توان از یک Bitcoin mixer که توکن‌ها (Token) را غیرقابل ردیابی می‌کند استفاده کرد، اما استفاده از آن بسیار گران است و استفاده کننده باید به این روش اطمینان کند.

به جای استفاده از بیت‌کوین، می‌توان از پول‌های دیجیتالی که امنیت خصوصی در آن‌ها بیشتر رعایت شده استفاده کرد. از جمله پول‌های رمزنگاری شده که برای خرید از دارک وب استفاده می‌شود و امنیتشان از بیت‌کوین بالاتر است می‌توان به Monero و Zcash اشاره کرد.

 

7. همه چیز را ببندید

نباید زمان جستجو در وب تاریک تنبلی کرد، باید همه پنجره‌های اضافی در مرورگر بسته شوند. هر محتوایی که امکان دارد به شبکه وصل شود بایستی متوقف و بسته شود. هر بار که از TAILS استفاده می‌کنید سیستم را ری‌استارت کنید و اجازه دهید دوباره ریبوت شود. اگر از ویندوز یا macOS استفاده می‌کنید، بهتر است پس از هر بار ورود به وب تاریک سیستم را ریستارت کنید.

 

8. از فعال کردن اسکریپت‌ها و ماکروها خودداری کنید

دارک وب فیلم

اگر تجربه گشتن در فضای اینترنت را داشته باشید، به احتمال زیاد با ماکروها و اسکریپت‌ها آشنایی دارید. شاید بتوان ملموس‌ترین مثال از یک اسکریپت را جاوا اسکریپت دانست که به سایت‌ها اجازه دسترسی به برخی کاربردها کامپیوتر، مرورگر و گوشی شما را داده و اجرا خواهد شد. پیشنهاد می‌کنیم در فضاهای ناشناخته دارک وب از فعال کردن این اسکریپت‌ها خودداری کرده و به آن‌ها اجازه دسترسی ندهید. از مشهورترین وب‌سایت‌هایی که با اسکریپت‌ها کار می‌کنند می‌توان به یوتیبوب اشاره نمود؛ شبکه اجتماعی به اشتراک‌گذاری ویدیو گوگل که از آن‌ها برای اجرا ویدیوها بهره می‌برد.

در سوی دیگر، فعال کردن اسکریپت‌ها در وب‌سایت‌ها ناشناخته، مخصوصا مواردی که به دامین .onion ختم می‌شوند، بسیار خطرناک بوده و عواقب جبران‌ناپذیر خواهد داشت. چنین وب‌سایت‌هایی توانایی اجرای اسکریپ‌ها و ماکروها بدون آگاهی شما را داشته و ویروس‌ها و بدافزارهای خطرناکی چون تروجان و ادور را بر سیستم شما دانلود خواهند کرد؛ امری که منجر به نمایش اعصاب‌خردکن پاپ‌آپ‌های متعدد و کنترل دستگاه شما از راه دور منجر خواهد شد. توجه کنید که TOR به صورت پیش‌فرض از اجرای تمامی اسکریپت‌ها و ماکروهای سایت‌ها، چه خواسته و چه ناخواسته، جلوگیری می‌کند.

 

9. به هیچ وجه از وبسایت‌های ناآشنا و مشکوک دانلود نکنید

دارک وب و دیپ وب

یکی از بدیهی‌ترین و واضح‌ترین نکات در استفاده از فضای دارک وب را می‌توان دوری از دانلود هرگونه فایل از وب‌سایت‌های مشکوک و ناآشنا دانست. با این وجود، روزانه کاربران زیادی مرتکب این اشتباه می‌شوند. توجه کنید که محتوای موجود در این فضا می‌تواند در ظاهر بسیار جذاب و هیجان‌انگیز باشد، اما در نهایت سیستم شما را دچار مشکلات ریز و درشت متعددی کند. خوشبختانه راه‌های مختلفی برای حصول اطمینان از امنیت فایل‌های سایت‌ها وجود داشته که کنجکاوترین کاربران را راضی خواهد نمود. برای این مار می‌توانید از ماشین‌های مجازی (Virtual Machine) چون جعبه مجازی (Virtual Box) بهره ببرید. در این حالت، سیستم عامل این ماشین مجازی از فضای اصلی کامپیوتر شما جدا خواهد بود و خطر تخریب سیستم شما را به حداقل خواهد رساند.

 

10. دارک وب غیر قانونی است

نحوه دسترسی به دارک وب

دیگر نکته مهم، توجه به غیر قانونی بودن وب‌سایت‌های فعال در فضای دارک وب است. در واقع، دلیل روی آوردن تجارت‌ها و افراد به این فضا، دوری از محدودیت‌ها و پیچیدگی‌های قانونی بوده و باید در هنگام استفاده از آن‌ها به این نکته توجه کنید. از جمله تجارت‌های فعال در بازار سیاه دارک وب می‌توان به خرید و فروش مواد مخدر، اسلحه، انسان‌ها و خدمات هک اشاره کرد. با این حل، فضای دیپ وب مشکلی نداشته و با استفاده از آن قانونی نقص نخواهد شد.

اگر این 10 نکته به دقت رعایت شود، اتصال به وب تاریک ایمن و ناشناس خواهد بود.

اتاق های قرمز دارک وب چیست

اتاق های قرمز دارک وب نوعی افسانه اینترنتی است که اشاره به سرویس‌ها یا سایت‌هایی در داک وب دارند که می‌توان در آن‌ها به شکنجه دیگران پرداخت. این اتاق به صورت آنلاین پخش می‌شود و بینندگان می‌توانند با پرداخت پول، شکنجه‌هایی را روی کسی که در اتاق به صورت چشم‌بسته حضور دارد، توسط شخص دیگری اعمال کند. این دستورات و شکنجه‌ها تنها زمانی اعمال می‌شود که پرداخت پول با موفقیت صورت بگیرد. تمامی این موارد برای سرگرمی صورت می‌گیرد.

redroom / اتاق های قرمز دارک وب

گفته می‌شود که اتاق های قرمز دارک وب وجود خارجی ندارند و تمام سایت‌هایی که خود را به این شکل معرفی می‌کنند، هدفشان کلاهبرداری و دریافت بیت کوین است.

بهترین وبسایت‌های onione.

دارک وب چیه -خرید از دارک وب ایران

همانطور که عنوان شد، لروما همه سایت‌های دارک وب به یک گروه مجرمانه مربوط نمی‌شوند و امروزه، با افزایش و گسشترش اطلاع‌رسانی در مورد این بخش از شبکه جهانی وب، بسیاری از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی نیز بخشی از محتوای خود را بر روی دارک وب بارگذاری می‌کنند. در این بخش، صرف نظر از هدف این وبسایت‌ها، چند وبسایت برتر با پسوند «onion.» را به شما معرفی خواهیم کرد. البته به این نکته نیز توجه داشته باشید که حتی مراجعه به این سایت‌ها نیز گاهی اوقات ممکن است شما را در معرض عواقب ورود به دارک وب قرار داده و به همین دلیل است که حتما رعایت نکات ایمنی هنگام بازدید از آن‌ها نیز توصیه می‌شود.

فیسبوک

دارک وب در ایران، چگونه وارد سایت دارک وب شویم

یکی از شگفت انگیزترین چیزهایی که می‌توان در مورد فیسبوک به آن اشاره کرد این است که یک نسخه این شبکه اجتماعی نیز در دارک وب و با پسوند onione. وجود دارد که از طریق مرورگر Tor اجازه ورود به حساب کاربریتان را به شما می‌دهد. البته اینکه چرا یکی از پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی باید از طریق دارک وب نیز قابل دسترسی باشد مشخص نیست و شک و شبهه‌های زیادی را در بین کاربران فیسبوک به وجود آورده است.

DuckDuckGo

ورود به سایت دیپ وب مرورگر دارک وب

DuckDuckGo یک موتور جستجو است که یک نسخه از آن نیز در دارک وب وجود دارد و دسترسی به آن از طریق مرورگر Tor امکان پذیر است. البته، این موتورو جستجو نمی‌تواند لیستی از سایت‌های onione. را به شما نشان دهد اما ویژگی متفاوت آن نسبت به گوگل این است که بدون دسترسی به اطلاعات شخصی و ورود به حریم شخصی شما، می‌‌تواند نتایج درست و خوبی را در مورد عبارت جستجو شده نشان دهد. بنابراین، اگر با استفاده از گوگل در مرورگر Tor احساس راحتی نمی‌کنید می‌توانید به سراغ DuckDuckGo بروید.

Riseup

ورود به دیپ وب لینک ورود به دارک وب

Riseup یک سرویس دهنده ایمیل و پلتفرم ارتباطی است که یک نسخه onione. از آن نیز وجود دارد. این سرویس که کار خود را از سال 1999 میلادی آغاز کرد هم اکنون بیش از 6 میلیون کاربر در سراسر جهان داشته و یکی از پرظرفدارترین سرویس‌های این پلتفرم، سرویس خبرنامه آن است که به زبان‌های مختلف منتشر می‌شود.

Sci-Hub

ورود به دیپ وب گروه دارک وب

اگر به دنبال یک سایت onione. می‌گردید که به انتشار اطلاعات علمی بپردازد، بهترین گزینه Sci-Hub است. این سرویس که در سال 2011 در قزازستان توسط الکساندرا الباکیان بنیانگذاری شد، بیش از 50 میلیون مقالات علمی را شامل شده آن‌ها را به صورت رایگان در اختیار عموم قرار می‌دهد.

Hidden Wiki

دارک وب چیست دارک وب چیه

همانطور که عنوان شد، در دارک نت هیچ موتور جستجویی وجود ندارد اما برخی سایت‌ها هستند که لیستی از سایر سایت‌ها را ارائه می‌کنند که یکی از برترین آن‌ها Hidden Wiki است. در Hidden Wiki لیستی از لینک‌های مربوط به وبسایت‌ها و سرویس‌ها در دارک وب وجود دارد که می‌تواند به شما برای رسیدن به آنجه بخاطر آن به دارک وب سر زدید کمک کند. البته بخاطر داشته باشید که بسیاری از این لینک‌ها یا از بین رفته‌اند و یا می‌توانند شما را به سمت یک محتوای مجرمانه یا یک کلاهبرداری اینترنتی هدایت کنند؛ بنابراین توصیه می‌کنیم که هنگام کلیک کردن بر روی هرکدام از آن‌ها نهایت احتیاط را به خرج دهید.

6 واقعیت تکان‌دهنده در مورد دارک

دارک وب در ایران چگونه وارد سایت دارک وب شویم

داستان‌های زیادی در مورد دارک وب در محیط اینترنت وجود دارد. اما آیا همه این داستان‌ها حقیقت دارند؟ از داستان‌هایی در مورد فعالیت‌های مجرمانه و شکنجه افراد گرفته تا فروش مواد مخدر و سلاح‌های کم‌یابی که نمونه آن‌ها در هیچ جایی پیدا نمی‌شود؛ این‌ها داستان‌هایی هستند که معمولا با نام دارک وب گره خورده‌اند. به همین بهانه، در این بخش قصد داریم به 6 واقعیت در مورد دارک وب که احتمالا کم‌تر کسی از آن خبر دارد اشاره کنیم.

  1. ارزش معاملات غیرقانونی در دارک وب به روزانه 500 هزار دلار می‌رسد.
  2. معمولا تمام قرارداد‌های غیرقانی در دارک وب، مثل یک استخدام آدمکش مزدور، یک کلاه برداری هستند.
  3. گروه‌های تروریستی مثل داعش برای سال‌ها از دارک وب برای عضو گیری و کسب بودجه استفاده کرده‌اند.
  4. در دارک وب یک بازار بزرگ برای کتاب‌های غیرقانونی و ممنوعه وجود دارد.
  5. افرادی در دارک وب جضور دارند که ادعا می‌کنند می‌توانند روح نوزادان به دنیا نیامده را به شما بفروشند.
  6. مسابقات ورزشی زیادی مثل نبرد‌های تن به تن خونین تا سر حد مرگ در دارک وب با هدف شرطبندی برگزار می‌شوند.

معرفی فیلم های دارک وب

بعد از سال‌های اولیه دهه جدید میلادی و روی کار آمدن بیشتر دارک وب در رسانه‌ها، علاقه به فیلم های دارک وب و دیپ وب هم بیشتر شده است. هنرمندان علاقه‌مند به موضوع دارک وب فیلم های متعددی با محوریت آن ساخته‌اند که بیشترشان فیلم های مستند دارک وب هستند. در این بخش قصد داریم برخی از فیلم هایی که ماجرای آن‌ها مربوط به دارک وب یا دیپ وب هستند را معرفی کنیم.

 

فیلم سینمایی دارک وب: Unfriended: Dark Web – 2018

فیلم دارک وب Unfriended: Dark Web یک عنوان ترسناک و دنباله‌ای برای فیلم Unfriendied سال 2014 است. سبک فیلم به گونه‌ای است که اتفاقات آن بر روی صفحه نمایش کامپیوتر رخ می‌دهد. داستان درباره شخصی است که یک لپ تاپ جدید پیدا می‌کند اما بعدا متوجه می‌شود که مالک قبلی لپ تاپ نه تنها او را زیر نظر دارد، بلکه هر کاری برای به دست آوردن آن انجام می‌دهد.

فیلم سینمایی دارک وب: Dark Web – 2016

داستان این فیلم درباره گروه مرموزی است که زنان جوان را ربوده و حق شکار آن‌ها را به میلیاردرهای تشنه خون می‌فروشند. آن‌ها این شکار را از طریق وب تاریک به دنیا پخش می‌کنند.

dark-web / فیلم های دارک وب

فیلم مستند دارک وب: 2015 – Deep Web

این فیلم مستند درباره اتفاقات پیرامون سایت Slik Road، بیت کوین و سیاست‌های دارک وب است، یعنی اینترنت خطرناک، رمزنگاری شده و ورای قوانین. تمرکز اصلی این فیلم مستند دارک وب بر روی بازداشت موسس سایت جاده ابریشم، راس اولبریکت (Ross Ulbricht) و محاکمه او است. راوی این مستند هم کیانو ریوز است.

 

فیلم مستند دارک وب: Down the Deep, Dark Web

این مستند به سبک گونزو است و یک ژورنالیست شما را به ورای تمام چیزهایی که فکر می‌کردید از خطرات دار وب می‌دانید می‌برد. در این مستند مصاحبه‌هایی با هکرها، کریپتو آنارشیست‌ها و سایفرپانک‌ها که طرفداران رمزنگاری هستند، انجام شده است و سعی می‌کند چراغی را در دنیای تاریک دارک وب برای کاربر روشن کند.

Down-the-Deep-Dark-Web / مستند دارک وب

فیلم مستند دارک وب: Silk Road: Drugs, Death and the Dark Web

این مستند درباره سایت جاده ابریشم است که به عنوان آمارون مواد مخدر شناخته می‌شد و در سال 2011 در دارک وب تاسیس شد. این سایت توسط شخص باهوش اختیارگرایی تحت نام مستعار Dread Pirate Roberts ایجاد شده بود که به کاربران اجازه خرید و فروش مواد مخدر را با استفاده از بیت کوین می‌داد.

silk-road-drugs-death-and-the-dark-web / مستند دارک وب

فیلم مستند دارک وب: Inside the Dark Web

این مستند درباره پاییدین و نظارت بر اینترنت توسط کشورها و شرکت‌های بزرگ است. در بخش اول این فیلم به GCHQ (ستاد ارتباطات دولت) بریتانیا پرداخته می‌شود که هدفش حفظ امنیت بریتانیا در دنیای مدرن ارتباطات است. وجود چنین مرکزی توسط ادوارد اسنودن افشا شده بود. در بخش دیگر مستند هم به کسب اطلاعات شما توسط کسب و کارهای بزرگ برای ارائه تبلیغات پرداخته می‌شود.

سخن پایانی

دارک وب / Dark Web

در این مطلب به تمامی مواردی که برای ورود به دارک وب به دانستن آن‌ها نیاز دارید، پرداختیم. توصیه می‌کنیم که تا جای ممکن از ورود به وب تاریک و جستجو در آن خودداری کنید؛ این امر به هیچ وجه عواقب خوشی به دنبال نخواهد داشت. نظر شما در مورد دارک وب در ایران چیست؟ آیا تاکنون به گشت و گذار در این فضا پرداخته‌اید؟ نظراتتان در مورد وب تاریک را در پایین صفحه با ما به اشتراک بگذارید.

واکنش شما نسبت به این مطلب چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

مجله پوبل مجله اینترنتی پوبل به عنوان مکانی برای افزایش دانش و سطح آگاهی شما دوستان عزیز راه‌اندازی شد. هدف ما در مجموعه پوبل آشنایی همه مردم با حوزه‌های تکنولوژی، سرگرمی، هنری، علمی، وسایل نقلیه و سایر موارد است. امیدواریم مطالب مجله اینترنتی پوبل به نیازهای شما پاسخ دهد و شما را بیشتر با فناوری های جدید و روز آشنا کند. به امید فردایی با دانش بیشتر و افزایش معلومات همه مردم ایران