چطور از زود تمام شدن حجم اینترنت جلوگیری کنیم؟

فکر می‌کنید حجم اینترنت گوشیتان خیلی زود تمام می‌شود؟ 10 روش جلوگیری از اتمام حجم اینترنت گوشی‌های اندروید را انجام دهید و با خیال راحت اینترنت بخرید.

آگوست 2, 2020 - 12:03
 0  658
چطور از زود تمام شدن حجم اینترنت جلوگیری کنیم؟
چرا حجم اینترنت زود تمام می شود؟

با وجود ویژگی‌های مختلفی که امروزه روی گوشی‌های اندرویدی وجود دارد، تعجبی ندارد که حجم اینترنت خیلی زود تمام شود؛ هرچند همه ما از این اتفاق بسیار شاکی هستیم و این سوال پیش می‌آید که چرا اینقدر اینترنتمان زود تمام شده است. اگر از بی عدالتی و کم فروشی برخی از شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت همراه چشم پوشی کنیم، دلایلی وجود دارد که باعث می‌شود اینترنتمان زود مصرف شود. در ادامه تعدادی از پرمصرف‌ترین دلایل اتمام حجم اینترنت و روش‌های جلوگیری از آن را بررسی کرده‌ایم.

اتمام حجم اینترنت ایرانسل

روش های جلوگیری از اتمام حجم اینترنت

اگر شما هم از تمام شدن سریع حجم اینترنتتان شاکی هستید، در ادامه 10 مورد از دلایل اتمام حجم اینترنت و روش‌های جلوگیری از آن را بررسی کرده‌ایم.

اتصال به Wi-Fi

جلوگیری از اتمام حجم اینترنت

این روش ممکن است در ابتدا خنده‌دار به نظر برسد، اما لازم است که بگوییم کاربردی‌ترین روش است؛ چراکه تعداد زیادی از کاربران اندروید دقت نمی‌کنند چه موقع می‌توانند به وای فای وصل شوند و چه موقع وای فای در دسترس نیست. پس گوشیتان را تنظیم کنید که وقتی خانه یا سر کار هستید (البته اگر وای فای داشتید) به Wi-Fi وصل شوید. اغلب رستوران‌ها و فروشگاه‌های بزرگ برای جلب مشتری وای فای رایگان می‌گذارند. می‌توانید از وای فای آن‌ها هم استفاده کنید.

همین یک کار ساده باعث می‌شود که اتمام حجم اینترنت گوشیتان را به تاخیر بیندازید و از طرفی مصرف باتری گوشی هم کمتر می‌شود؛ چه چیزی بهتر از اینترنت مجانی!

بررسی استفاده از داده ها (Data Usage) در تنظیمات

دلیل اتمام سریع حجم اینترنت

قدم دوم برای اینکه بتوانید کمتر پیام اتمام حجم اینترنت را ببینید، بررسی برنامه‌هایی است که ممکن است اینترنتتان را بخورند. برای اینکار وارد بخش زیر شوید: تنظیمات (Settings)  > استفاده از داده‌ها (Data Usage) > استفاده از داده سلولی (Cellular data usage). در این بخش برنامه‌هایی را می‌بینید که در حال استفاده از اینترنت گوشی هستند و باعث اتمام حجم اینترنت می‌شوند. هرکدام را که نخواستید غیر فعال کنید یا طوری تنظیمشان کنید که از داده تلفن همراه استفاده نکنند؛ برای مثال وقتی به وای فای وصل می‌شوید کار کنند.

بررسی اپلیکیشن شبکه های اجتماعی

علت اتمام سریع حجم اینترنت

تقریبا می‌توان گفت برخی از تنظیمات برنامه‌های شبکه‌های اجتماعی (مانند اینستاگرام، فیسبوک، واتساپ، تلگرام و غیره) اینترنت زیادی را مصرف می‌کنند و باعث به اتمام رسیدن حجم اینترنت می‌شوند. برای مثال برنامه گوگل پلاس (Google +) با ویژگی «بکاپ گیری خودکار» مقدار زیادی از اینترنت را می‌خورد. یا مثلا فیسبوک علاوه بر اینکه حجم زیادی از اینترنت را مصرف می‌کند، با نشان دادن مداوم نوتیفیکشن‌ها باعث مصرف باتری گوشی هم می‌شود.

برای حل این مشکل می‌توانید به بخش تنظیمات اپلیکیشن شبکه‌های اجتماعی گوشیتان بروید. بررسی کنید که به طور اتوماتیک چیزی دانلود نشود یا حداقل زمانی که به وای فای وصل می‌شوید کار کنند. همگام سازی گوشی همراه را به جای هر 15 دقیقه یکبار، روی چند ساعت یکبار تنظیم کنید.

ایجاد محدودیت برای تماشای عکس و ویدئو

دلایل تمام شدن سریع اینترنت

اگر عادت دارید ویدئوها و تصاویر را به طور مرتب و به صورت آنلاین چک کنید، باید بدانید که زود به زود با پیغام اتمام حجم اینترنت مواجه خواهید شد. بنابراین سعی کنید هنگام استفاده از داده تلفن همراه کمتر فیسبوک، پینترست، اینستاگرام و توییترتان را چک کنید یا آن را بگذارید برای وقتی که به Wi-Fi وصل می‌شوید.

بررسی فواصل همگام سازی داده

جلوگیری از اتمام حجم اینترنت

هرچند وقت یکبار به بازیابی اطلاعاتتان نیاز دارید؟ می‌توانید چند ساعت را بدون به روز رسانی اطلاعات گوشی همراهتان تحمل کنید؟ اگر تقویم، مخاطبان و ایمیل هر 15 دقیقه یکبار همگام یا آپدیت شوند، قطره قطره اینترنتتان را مصرف می‌کنند و اتمام حجم اینترنت را سرعت می‌بخشند. برای حل این مشکل می‌توانید به بخش تنظیمات > حساب‌ها (Accounts) بروید و همگام سازی برنامه‌ها را هر چند ساعت یکبار کنید. یا حداقل طوری آن‌ها را تنظیم کنید که وقتی به Wi-Fi وصل می‌شوید، به روز رسانی شوند.

برنامه های پیام رسان

اتمام حجم اینترنت

امروزه برنامه‌های پیام رسان بسیاری وجود دارند که خیلی راحت پیام، تصاویر و ویدئوها را منتقل می‌کنند. پیام‌رسان واتساپ، تلگرام، اسنپ چت و فیسبوک معمولا بیشترین استفاده را بین اپلیکیشن‌های پیام رسان دارند. این برنامه‌ها به طور مداوم در حال ارسال و دریافت پیام، تصویر و ویدئو هستند. حتی زمانی که تصویرها و ویدئوها را از اپلیکیشن نگاه می‌کنید، مقداری از حجم اینترنت مصرف می‌شود. بیشترین حجم هم زمانی مصرف می‌شود که ویدئوها و عکس‌هایی که در گروه‌های مختلف ارسال می‌شود، به طور خودکار دانلود شوند.

برای اینکه اتمام حجم اینترنت را به حداقل برسانید، بهتر است استفاده از پیام رسان را به حداقل برسانید. یا حداقل زمانی که از داده گوشی همراه استفاده می‌کنید، پیام رسانی که نیاز ندارید را غیر فعال کنید. برای این کار به تنظیمات برنامه پیام رسان بروید و دانلود خودکار آن را خاموش کنید.

غیر فعال کردن برنامه های به روز رسانی خودکار

علت تمام شدن سریع بسته اینترنت

بزرگترین موردی که باعث می‌شود پیام دلخراش اتمام حجم اینترنت را روی گوشی ببینید، برنامه‌هایی هستند که به طور خودکار به روز رسانی می‌شوند. مطمئن شوید گوگل پلی گوشی اندرویدی‌تان روی به‌روزرسانی خودکار برنامه‌ها تنظیم نباشد. برای اینکار گوگل پلی و منوی بالا سمت چپ را باز کنید. به بخش تنظیمات (Settings) بروید. تنظیمات «برنامه‌های به روز رسانی خودکار» را روی حالت «به روز رسانی نکردن خودکار برنامه‌ها» (Do not auto-update apps) یا حالت «به روز رسانی خودکار در صورت اتصال به وای فای» (Auto-update apps over Wi-Fi only) قرار دهید.

کاهش تماس تصویری و صوتی

دلایل تمام شذن سریع اینترنت

اما لازم است بدانید که برقراری تماس تصویری یا صوتی با برنامه‌هایی نظیر واتساپ، اسکایپ و غیره حجم اینترنت زیادی را مصرف می‌کند. اگر عادت دارید با استفاده از این برنامه‌ها تماس تصویری یا حتی تماس صوتی برقرار کنید، توجه کنید که استفاده مداوم از آن‌ها علاوه بر مصرف زیاد باتری گوشی، باعث اتمام حجم اینترنت می‌شود.

راه حل چیست؟ استفاده کمتر از ویدئو چت و زمان بندی صحیح برای استفاده بهینه از این اپلیکیشن‌ها.

 

ویروس ها و پاپ آپ ها

اتمام حجم اینترنت ایرانسل

شاید این مورد خیلی به چشم نیاید، اما بدانید که یکی از دلایل اصلی اتمام حجم اینترنت ویروس‌ها و بدافزارهای رو گوشی هستند. این ویروس‌ها در صورت وجود اینترنت، سریع خود را آپدیت می‌کنند و اطلاعات گوشی را به سرورها می‌فرستند و همین موضوع علاوه بر دسترسی به اطلاعات شخصیتان، باعث مصرف مقدار زیادی از اینترنت گوشی می‌شود. بهترین راه حل برای این مشکل این است که گوشی را به طور مداوم با ویروس کش‌های معتبر اسکن کنید.

کاهش استفاده از بازی های آنلاین

علت تمام شدن سریع بسته اینترنت

بازی‌های آنلاینی مثل Clash of Clans و War Craft که بین ایرانیان محبوب هم هستند، حجم زیادی از اینترنت را مصرف می‌کنند و با توجه به روند طولانی بازی و اتصال طولانی مدت به اینترنت، می‌توان گفت دلیل اصلی اتمام حجم اینترنت گوشیتان این مورد می‌تواند باشد. اگر می‌خواهید مقدار اینترنت کمتری مصرف کنید و طبیعتا پول بیشتری ذخیره سازید، کمتر بازی کنید؛ به همین راحتی!

 جمع بندی

در این مقاله 10 مورد از اصلی‌ترین دلایل اتمام حجم اینترنت را با هم بررسی کردیم و راه حل‌های خلاص شدن از آن‌ها را نیز ارائه کردیم. اگر تمامی روش‌های بالا را امتحان کردید و هنوز فکر می‌کنید اینترنتتان زود تمام می‌شود، اطرافتان را نگاهی بیندازید؛ شاید اینترنتتان هک شده و کسی با هات اسپات به اینترنت گوشیتان وصل شده باشد.

امیدواریم فهرست بالا توانسته باشد به شما در زمینه کاهش مصرف اینترنت کمک کند. آیا شما روش دیگری را می‌شناسید؟ اگر راه‌های دیگری برای کمتر مصرف کردن اینترنت می‌شناسید، با ما و بقیه کاربران پلازامگ به اشتراک بگذارید.

واکنش شما نسبت به این مطلب چیست؟

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

مجله پوبل مجله اینترنتی پوبل به عنوان مکانی برای افزایش دانش و سطح آگاهی شما دوستان عزیز راه‌اندازی شد. هدف ما در مجموعه پوبل آشنایی همه مردم با حوزه‌های تکنولوژی، سرگرمی، هنری، علمی، وسایل نقلیه و سایر موارد است. امیدواریم مطالب مجله اینترنتی پوبل به نیازهای شما پاسخ دهد و شما را بیشتر با فناوری های جدید و روز آشنا کند. به امید فردایی با دانش بیشتر و افزایش معلومات همه مردم ایران