آموزش نحوه پاک کردن حساب کاربری در فیس بوک

آموزش کامل و دقیق پاک کردن حساب کاربری فیسبوک و دیلیت اکانت فیسبوک در مجله اینترنتی پوبل. اگر قصد دارید حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی فیسبوک را برای همیشه پاک کنید، این آموزش را از دست ندهید.

آموزش نحوه  پاک کردن حساب کاربری در فیس بوک
غیرفعال کردن و پاک کردن حساب کاربری در فیس بوک

اگر از حضور در شبکه های اجتماعی و پیشرو در جهان خسته شده اید می توانید اکانت ( حساب کاربری) خود را پاک کنید و با همه دوستان تان خداحافظی کنید. گاهی برخی کاربران تصور می کنند  ،وقتی برای فیس بوک خود اکانتی می سازند، این اکانت دیگر از صفحه روزگار پاک نخواهد شد، در صورتی که این طور نیست ، شما می توانید اکانت خود را پاک کنید و درست مثل روزی که هیچ حساب کاربری برای فیس بوک نداشتید بشوید. یا حتی می توانید حساب کاربری خود را غیر فعال کنید.

در این مقاله قصد داریم روش پاک کردن حساب کاربری و هم چنین غیرفعال کردن حساب کاربری فیس بوک را آموزش بدهیم . هم چنین می خواهیم بگوییم که اگر کاربر فیس بوک فوت کرد، تکلیف صفحه حساب کاربری او چه خواهد شد و چه کسی می تواند وارد اکانت فرد فوت شده بشود ؟

غیرفعال کردن حساب کاربری

فیس بوک به شما دو گزینه می دهد : 1- غیرفعال کردن 2-  حذف کردن حساب کاربری

برای غیرفعال کردن حساب کاربری خود بدین صورت عمل کنید. بر روی دسکتاپ، روی منوی کشویی در بالای صفحه و  سمت راست کلیک کنید و تنظیمات را انتخاب کنید. روی عبارت  Security در سمت چپ کلیک کنید و یک گزینه به عنوان «غیر فعال کردن حساب من»  یا « Deactivate My Account » در پایین صفحه مشاهده خواهید کرد.

اگر می خواهید این کار را با تلفن همراه خود انجام دهید و از سیستم عامل  iOS برای فیس بوک استفاده می کنید بدین شکل عمل کنید. ابتدا به تنظیمات بروید.  تنظیمات> تنظیمات حساب> امنیت  و مجددا در همان قسمت امنیت عبارت «غیر فعال کردن حساب من»  یا « Deactivate My Account » را می بینید که می توانید از همان طریق حساب خود را غیر فعال کنید.

البته فیس بوک این کار شما را به آسانی نمی پذیرد. باید برای این کار خود دلیلی داشته باشید. مثلا باید به فیس بوک اطمینان بدهید که دچار چالش احساسی شده اید و یا مدتی نمی خواهید با دوستان خود مراوده کنید.

 باید گفت “غیرفعال کردن” متفاوت با ” ترک کردن ” فیس بوک است. وقتی حساب خود را غیر فعال می کنید، تایم لاین  شما ناپدید خواهد شد، و دیگر از طریق برنامه های تلفن همراه به سایت یا حساب خود دسترسی نخواهید داشت، دوستان تان نمی توانند برایتان پست ارسال کنند و یا با شما تماس بگیرند و دسترسی شما به همه خدماتی که  فیس بوک برای شما فراهم می کرد قطع می شود.  اما فیس بوک این حساب را حذف نمی کند. بنابراین شما می توانید آن را دوباره فعال کنید.

اگر تمایلی به  فعال کردن مجدد حساب تان در آینده ندارید،  باید یک کپی از تمام داده های خود اعم از پست های فیس بوک، عکس ها، فیلم ها، چت ها و غیره دانلود کنید. برای این کار از منوی تنظیمات در قسمت پایین “عمومی” وارد شوید.

حذف حساب کاربری فیس بوک

برای حذف حساب کاربری فیس بوک خود باید به صفحه حذف حساب من در facebook.com/help/delete_account بروید. فقط باید بدانید که در صورت حذف حسابتان، به دلایل مختلف اطلاعات شما به صورت کامل حذف نخواهد شد و یک کپی از آن در جایی ذخیره خواهد ماند. دیگران می توانند اطلاعات کلی شما را مشاهده و یا کپی و ذخیره کنند.

 اگر شما نظری درباره عکس یکی از دوستانتان در فیس بوک بگذارید با حذف اکانت تان این نظرات پاک نخواهد شد و باقی خواهد ماند. البته عکس های شما ممکن است به مدت 90 روز پس از حذف اکانت ، حذف شوند. در سرورهای فیس بوک، این اطلاعات باقی می ماند ولی در صفحه فیس بوک پاک خواهد شد.

حذف حساب کاربری از طرف دیگران

اگر می خواهید به فیس بوک اعلام کنید که یک کاربر را می شناسید که کمتر از 13 سال سن دارد ، می توانید حساب کاربری او را به فیس بوک  گزارش کنید.  اگر فیس بوک از نظر منطقی مطمئن شود که صحبت شما درست است حساب کاربری آن کاربر را مسدود می کند. زیرا به سن قانونی برای استفاده از فیس بوک نرسیده است. این حساب فورا بدون اطلاع دادن به دیگران حذف خواهد شد.

البته یک فرم جداگانه ای نیز در فیس بوک وجود دارد که درخواست حذف حساب برای افرادی است که از لحاظ پزشکی ناتوان هستند و بنابراین قادر به استفاده از فیس بوک نیستند. برای این کار، درخواست کننده بایستی ثابت کند که وی سرپرست فرد مورد نظر است. مثلا می تواند وکیل قانونی او باشد.  همچنین یک یادداشت رسمی از سوی یک پزشک مبنی بر ضعف و ناتوانی او تهیه شود و به فیس بوک ارائه گردد.

در صورت فوت کاربر، یکی از دوستان قدیمی وی یا اقوام او می توانند درخواست کنند که به صفحه او دسترسی پیدا کنند. البته کاربران می توانند قبل از مرگ خود دوست یا کاربر دیگری را به فیس بوک معرفی کنند که بعد از فوت وی می تواند به حساب او دسترسی داشته باشد.

اگر کاربر ، قبل از مرگ مشخص نکرده باشد دسترسی به حساب کاربری توسط چه کسی مجاز است ، دوستان وی باید اسناد فوت او را برای فیس بوک ارسال کنند و فیس بوک در صورت تایید به آنها اجازه دسترسی به حساب کاربری را می دهد. حالا فردی که مجاز به دسترسی به حساب فرد فوت شده است می تواند حساب را پاک یا غیر فعال کند.

اگر می خواهید شخصی را انتخاب کنید که بتواند به حساب شما دسترسی داشته باشد، فیس بوک چنین امکانی را در اختیار شما قرار داده است.  شما می توانید برای فعال کردن این گزینه بدین صورت عمل کنید.

Settings > Security > Legacy Contact

یعنی به قسمت تنظیمات بروید و بعد امنیت و سپس Legacy Contact  را انتخاب کنید.

هنگامی که شما فردی را در این قسمت انتخاب می کنید، فیس بوک هر سال از شما درباره تایید این مساله سئوال می کند که آیا هنوز تمایل دارید فلان کاربر به حساب شما دسترسی داشته باشد یا خیر.

تمام این تمهیدات به شما کمک می کند تا بتوانید مدیریت خوبی بر حساب کاربری خود داشته باشید.